Post by creatsocarbiwa on Feb 11, 2022 4:45:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Brain Teaser Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Brain Teaser Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Brain Teaser Games 2022 version ▞▞▞
Zábavná hra! Takto můžete ve skutečnosti platit za žádné reklamy. To je velká nevýhoda her, jako jsou tyto, ale ne této!
Po každé úrovni je přidán. Zvažování úrovně trvá méně než minutu, její přidávání, každých pár sekund, neustále.
Tato hra je tak dobrá. Ty zprávy jsou krásné, málem jsem brečela štěstím, měla jsem pocit, že jsem našla něco, co potřebuji. A je mi opravdu líto vaší kočky Caramel 😖. A všichni, kdo mají problémy s reklamami, stačí vypnout wifi nebo mobilní data. Jsem opravdu rád, že jsem to nainstaloval. A o těch zprávách se také můžete dozvědět něco nového 😃. Tak to je úžasné.
Tato hra byla ze začátku zábavná, ale pak to bylo příliš snadné a začalo se to opakovat. Hádanky jsou obvykle jen párové rozchody a situace, kdo lže. 🙄 Proč 3 hvězdičky? Protože reklam je nekonečné ♾.
Tyto hádanky jsou super snadné, není v nich vůbec nic náročného. Neustálý tok reklam a zásuvek pro ostatní hry pro vývojáře. Byl to dobrý koncept špatně navržený a spojený jen proto, aby vydělal peníze.
Hra je v pořádku. Zvuky se úplně nevypínají. Stále vydává zvuky tlačítek.
Dobře, tak tahle hra se mi líbí. Je to dobrý způsob, jak trávit čas. Chtěl jsem také dát vývojářům vědět, že úroveň spidermana je super obtížná, protože tlačítko s dvojitou nápovědou pavouka skrývalo.
Myslel jsem, že to bude příliš těžké, že si vymýšlejí trikové odpovědi, ale neudělali to. když si myslíš ale, přijde ti to
Je to dobrá hra. Po každé úrovni jsou reklamy, ale po 5-10 sekundách to můžete přeskočit. Můžete také vypnout wifi a data a nebudete mít žádné reklamy. Hra je jednoduchá a odehrál jsem 45 úrovní. Dvakrát jsem se zasekl a dostal jsem nápovědu, ale rady nebyly užitečné, b/c už jsem udělal, co říkal, takže se očividně něco ve hře nezaregistrovalo. Někdy budete muset kliknout několikrát, aby hra zaregistrovala vaše kliknutí. Také ze 45 úrovní byly 3 opakování.
Strávíte více času sledováním reklam než hraním. Přinutí vás sledovat reklamu po každé úrovni. Je to škoda, protože je to zábava.
Časté, otravné a čím dál delší reklamy.
skvělá hra, málo reklam, opravdu dobrá hra, protože je to úžasný prostředek na odlehčení nudy
Miluji tuhle hru. je to spousta zábavy. rozhodně stojí za stažení.
Reklamy na hru. Mohlo by to být zajímavé, kdyby čas strávený hraním nebyl zlomkem času stráveného sledováním reklam
super zábava.
Cooking Chef - Food Fever อาร์เคด ztz
Plno přidání jsem si to stáhl, hrál 5 minut, viděl jsem jako 15 přidání a odinstaloval jsem to. Je to prostě super otravné, užil bych si hru bez nebo s mnohem méně přídavky, ale platit za to nehodlám.
Hádanky jsou opravdu jednoduché, ale o rébusy se nezajímám Chci říct, rád bych tomu dal pětku, ale dávám čtyřku, protože je to pro mě nuda, také spousta reklam to opravdu nesnáším, je to dobrá hra, i když pokud vypnete internet nebudou se zobrazovat žádné reklamy, ale musíte se někdy zapnout, když potřebujete rady, ale tuto hru odinstaluji, můžete si ji stáhnout a vyzkoušet sami
Hra je zajímavá, ale příliš mnoho pomůcek ji rozčiluje, proto musím mazat.
Hra je intuitivní a zábavná. Nutí lidi pozorovat a řešit problémy, opravdu se mi líbí umělecká práce této hry, ale bylo by hezké, kdyby měla tmavý režim nebo možnost vysoké viditelnosti pro ty, kteří mají problém vidět obrazovku.
Braindom 2: игры на смекалку Словесные игры nnav
Docela dobrý, ale vážně?! Nemám místo, abych vás informoval o chybách?! Při řešení hádanek jsem se dobře bavil, ale už dvakrát jsem čelil neřešitelné hádance. Poslední je level 120, kde jsem se podíval na tabuli a viděl jsem odpověď a stále tam bylo "ukaž svůj důkaz" Pak jsem musel utratit 50 coinů za nápovědu, která mi řekl, abych se podíval na tabuli, což jsem už udělal (ugh ), ale dělal jsem to znovu a znovu, ale nic. Poté jsem musel poslat dalších 50 mincí, abych prošel úrovní. už 2x... :/
Příliš mnoho přidává. Hrálo se pokaždé, když pro jednou uděláte cokoliv. Příliš snadné, i když jste zvolili špatně, hra nikdy neskončí
zábavná hra, ale příliš mnoho doplňků. Nepříjemné je, že jsem to odinstaloval, protože přidávat přidávání po každém pohybu prostě není způsob, jak někoho přimět zaplatit za hru, jsou to jen špatné způsoby.
To je v pořádku. Až příliš snadné trvá jejich provedení asi 5 sekund. Nad tím se moc nepřemýšlí. Rychle dostane starou večeři
Tato hra vás přiměje přemýšlet o tom, co vlastně vidíte. Zaměstnává mě to, což miluji.
Skvělá hra, ale... Má PŘÍLIŠ MNOHO reklam na hru zdarma. Cílem je přimět vás ke koupi hry. Vypnul mě úplně.
Některé hádanky nereagují na výběr. Je třeba je přeskočit.
Je mi teprve sedm, ale miluji tuto hru, ve skutečnosti mi pomáhá do školy, občas na tom pracujeme ve škole, takže jsem připraven
Levely- pěkný Design- pěkný Obtížnost hry- v pořádku Ale velké mínus je to, že vám hra cpe jednu reklamu za druhou a spoustu z nich nejde přeskočit a je to docela dost otravný víc než hru užíváte koukáním na reklamu a proto jen 2/5 hodnocení
Říkám 5/5, že je to velmi skvělá hra. Některé otázky jsou náročné, ale našel jsem způsob, jak se přes to dostat. Měli byste si nainstalovat tuto hru, je opravdu skvělá
Hra je zajímavá, ale ty levné reklamy jsou otravné.
Několik zajímavých hádanek, většinou na začátku. Angličtina není dobrá, mnoho otázek je špatně formulovaných a nejasných. Příliš mnoho stránek nefunguje správně, zavírejte, než skončíte, zavírejte příliš rychle, takže nevidíte, co jste udělali špatně, a teď jsem přišel na jednu, která, přestože jsem dostal odpověď, prostě sedí tam a nezavře se. Skončil jsem s tím. Vrátil jsem se, abych se podíval, jestli je něco opraveno, ale ne! Tentokrát nadobro pryč.
Hra samotná je dobrá a je mi jedno, že tam jsou reklamy. Ale reklamy po levelu vyskakují příliš rychle a já nedokážu přečíst zprávu toho chlapa. A když je reklama hotová, hra se vrátí na obrazovku načítání, jako když otevřete aplikaci. Pokud to opravíte, zahraji si to znovu. Ale zatím smazání.
Braindom 2: Brain Teaser Games Igre riječima mevw
Líbí se mi to, že vám to říká fakta o různých lidech v naší historii, její činy byly někdy podivné a na úrovni sedm mi neřekl žádný způsob, jak ukázat důkaz (bude mazán)
Hra se mi líbí, byla to opravdu zábava! Musím říct, ale, Jediná věc je, že se to trochu hroutí, takže to prosím opravte, a když jen odpovíte na otázku, přejděte na jinou úroveň...., Tak to pls opravte, To je právě napsáno děkuji!
Víc než ze hry jsem se z této hry mohl dozvědět více o osobnosti historie... Velmi užitečné informace o mnoha národech.
Po zodpovězení každé otázky se zobrazí reklama. Strávíte více času reklamami než hrou.
Když kliknu na tlačítko s nápovědou, říká se, že mám sledovat reklamu, je to v pořádku, ale když kliknu na tlačítko reklamy, nepřijde, opravte prosím tento problém
Tato hra vás nutí vybírat si rady, když nechcete. Také volba ne děkuji nefunguje. Hrozný
Dal jsem 4 hvězdičky, protože hra je velmi pomalá, i když mám plnou síť ☺️👌takže ne moc reklam a hra je zábavná,tak velká zábava☺️😊👍👌💐 tak bych dal 5 hvězdiček, kdyby hra byla rychlost a trochu víc a hra je zábavná a neptejte se na smrt vraha jako a tohle
No, tahle hra je docela zábavná. Existují však některé úrovně, které nefungují vůbec, což je velmi frustrující.Nápověda je pokaždé stejná, ale bylo by lepší, kdybyste získali podrobnější nápovědu, když získáte více nápověd. A celá postava Briana je trochu divná, kdybych mohl, zbavil bych se ho.
opravdu pěkná hra a moc se mi líbí tvoje hlavolamy.
úžasné Mám rád ty malé změny po ránu, aby byl můj mozek připravený na den, a na aplikaci není nic špatného, je opravdu zábavná (doporučuji)
Hra je docela zábavná na hraní s hádankami, není to nic těžkého, ale reklamy, chlapče, stále se objevují Hrál jsem do úrovně 30 a měl jsem toho dost Sledoval jsem více reklam než hru
Koncept je skvělý, ale skutečnost, že mě nutíte používat nápovědu jako nějaký návod, je zbytečný, protože všechny tyto herní funkce fungují stejně. Utraťte toto, abyste získali nápovědu, sledujte toto, abyste přeskočili...vaše aplikace není speciální, jen nechejte lidi hrát hru kvůli Kristu. Nedostal jsem se ani přes třetí hádanku...zatracený náznak obtěžování
Příliš mnoho reklam. Zábavná premisa, ale reklama na úroveň je příliš. Jedna každých pět úrovní by bylo stále hodně, ale ne tak špatné a snad proveditelné.
Z 5 hvězdiček jsem se dostal na 1, protože tato hra je zpackaná! Dokončil jsem úrovně, ale nepřidává vám to uznání. Navíc, když znáte odpověď, stále vás nutí dívat se na rady. Opravte problémy a změním hodnocení.
Příliš mnoho reklam... na každé úrovni máte reklamy. Hra je zajímavá, ale odrazuje mě příliš mnoho reklam